Integritetspolicy

När du delar med dig av dina personuppgifter till Tangorama har du också rätt att veta hur vi hanterar dina uppgifter. Därför kommer här en förklaring.

1. Data
Tangorama sparar bara personlig information som vi får direkt av dig.

Vi använder följande uppgifter:

– Avsändares och mottagares namn samt adress
– Telefonnummer
– E-mailaddress

2. Säkerhet
All information du ger oss lagras lokalt hos oss så att ingen obehörig ska kunna komma åt den. Vi delar aldrig med oss av uppgifter till andra företag.

3. Vi behåller dina uppgifter så länge som det krävs för att vi ska kunna kommunicera med er om ert innehåll på tangorama.se. Därefter raderas uppgifterna, såvida vi inte genom lagkrav är tvungna att spara dem längre.

4. Ändamål

Vi använder de uppgifter du ger oss för olika ändamål.

Kommunikation
Vi önskar ibland komma i kontakt med er om era text- och bilduppgifter på tangorama.se

Nyhetsmail
Genom att registrera dig för våra nyhetsmail kan du vara säker på att alltid få ta del av erbjudanden, rabatter och nyheter. Samtliga nyhetsmail innehåller en länk med vilken du när som helst kan avsäga dig fler mail meddelanden.

Kurser
När du anmäler dig till en av våra kurser, godkänner du samtidigt att dina uppgifter lagras hos oss.

5. Tredje part

5.1 För att kunna optimera vår webbsida och göra den så enkel att använda och så personlig som möjligt, använder vi oss av statistikverktyg som t.ex. Google Analytics, som undersöker hur du använder siten. Självklart har vi noggrant utformade avtal med företagen som tillhandahåller dessa tjänster/verktyg, som säkerställer att användarens personliga integritet inte kränks och att t.ex. IP-adresser anonymiseras.

6. Uppdatering av integritetspolicy
För att kunna hålla dig informerad om hanteringen av persondata kan vi komma att behöva uppdatera vår integritetspolicy och rekommenderar därför att du läser den regelbundet.

8. Granska, ändra, ta bort data eller ställa frågor?
Du kan begära att få granska, ändra, ta bort eller överföra den data vi har om dig. Du kan t.ex. kontrollera att dina uppgifter är korrekta. Vill du veta vilken data du gett oss tillåtelse att använda, eller vill du att vi ska sluta behandla alt. begränsa behandlingen av data, kan du begära detta. Det betyder att om du gett ditt samtycke kan du ta tillbaka det när du önskar. Vill du veta hur detta går till eller om du har frågor om Tangoramas integritetspolicy, är du välkommen att kontakta ansvarig för vår datahantering. Skicka ett e-mail till info@tangorama.se eller ett brev till:

Tangorama
c/o Nordström
Månskensgatan 57
254 73 Ödåkra